Priopćenje za javnost

Udruga invalida rada Đakovo održala je svoju Izvještajnu godišnju skupštinu 21.06.2021 u 11:00 sati u restoranu kuća Dida Tunje , S.Radića 2 Đakovo.
Skupština je otvorena uz pozdrav predsjednika Stjepana Fekete ,himnu i uz minutu šutnje za umrle članove udruge. Nakon toga slijedio je pozdrav gostima i to pročelnici grada Đakova Sanji Rogoz Šola te zaposlenicama Udruge invalida rada u projektu Zaželi- Faza 2- projekt „Radom do osmijeha“. Gospođa Sanja Rogoz Šola pozdravila je sve prisutne te pohvalila rad Udruge kao i suradnju s gradom Đakovom. Sva izvješća su prihvaćena te je uslijedila rasprava o izvještajima, te o planu i programu za budući rad Udruge. Udruga kao i do sada radi na povećanju članstva, pomoći u ostvarivanju povlastica za svoje članove, pomoć u nabavci ogrjeva , organizira ljetovanje u Podgori 02.09.-09.09.2021, planiraju se i jednodnevni izleti u Vukovar, Koridor, te odlazak u Lječilište Banja Vrućica u studenom 2021 ukoliko to epidemiološke mjere budu dopuštale. Isto tako u tijeku je realizacija dnevnog boravka za druženja i radionice za umirovljenike. Budući da Udruga trenutno provodi i projekt Zaželi-faza 2 nadamo se i nastavku u fazi 3. U sklopu projekta naših 15 djelatnica pohađale su u pučkom otvorenom učilištu Mentor Edukaciju za osposobljavanje za poslove Gerontodomaćice te su im ovom prilikom i podijeljene potvrde o uspješno završenoj edukaciji, koja je financirana sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.
Predsjednik Stjepan Fekete zahvalio se svim sudionicima na potpori i zaželio da udruga nastavi sa radom i pomoći invalidima .

Predsjednik UIR Đakovo
Stjepan Fekete

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *