Udruga invalida rada Đakovo boravila u Podgori

Članovi Udruge invalida rada boravili su od 02.09. 2020 do 09.09.2020 na ljetovanju u Podgori u hotelu Aurora na Makarskoj rivijeri . Pratilo nas je lijepo, sunčano i vruće vrijeme tako da je svaki dan bilo kupanja.Polazak je bio 02.09. 2020 u 05:00 sati pod posebnim mjerama s obzirom na epidemiološku situaciju u vezi sa korona virusom. Najprije se svima mjerila temperatura, zatim smo svima podijelili maske za lice te smo koristili boce sa dezinficijensom.Stajali smo par puta radi prozračivanja autobusa, odmora, wc-a, kavice te smo podijelili svima bogate sendviče te ponovne dezinfekcija i nastavak puta . Svi članovi su upozoreni da ostvaruju što manje kontakata i drže se grupe te ih moram pohvaliti da su se pridržavali svih uputa .Po dolasku u hotel opet je svima mjerena temperatura i upozoreni su svi da ove godine nema izleta brodom i odvajanja od grupe te što manje kontakata sa nepoznatima.Mogu reći samo hvala svima jer su bili disciplinirani i poslušni i nismo hvala Bogu pokupili ništa, te poručujem mladima da se sve može kad se mala srca slože.Po povratku kući isti protokol, mjerenje temperature, nošenje maski, dezinfekcija, prozračivanje a budući su svi članovi bili disciplinirani nagradili smo ih ručkom u Macoli te smo nastavili put kući gdje smo i uspješno stigli bez obzira na onu nesreću koja se dogodila na autocesti… po dolasku u Đakovu mjerenje temperature i kontakt sa obitelji.Moram pohvaliti vozača Edu Grubišića koji je dobio aplauz po dolasku u Podgoru i po povratku u Đakovo za svoju vožnju, posebno zahvaljujem gradu Đakovo i gospodinu gradonačelniku Marinu Mandariću na sponzorstvu , te dogradonačelniku Antunu Galiću koji nam je pomogao kao predsjednik civilne zaštite za grad Đakovo te nam je dodijelio toplomjere, maske i sredstva za dezinfekciju ruku.Zahvaljujem se komunalnom poduzeću i direktoru Stjepanu Ripiću na sponzorstvu , te svim članovima koji su putovali sa nama jer smo bili izvrstan tim.Vodim grupe na izlete već 25 godina ali moram pohvaliti ovu grupu zbog situacije i discipline te poručujem svima hvala od srca i uz Božju pomoć idemo dalje poručuje Fekete.

Predsjednik UIR Đakovo

Stjepan Fekete